Hesabımı nasıl silerim?

Güncellendi 1 dk okumaGeçerli olduğu yer Tüm planlar
Kısa yanıt

Hesap ayarlarına gidin ve Hesabı sil'i seçin. Hesabınızı ve içinde saklanan tüm dosyaları kalıcı olarak siler; bu geri alınamaz.

Hesabınızı silmek, ücretli aboneliği de iptal eder; böylece yeniden ücretlendirilmezsiniz.

Bu yanıt sorunuzu cevapladı mı?