Planı iptal edersem dosyalarıma ne olur?

Güncellendi 1 dk okumaGeçerli olduğu yer Ücretli planlar
Kısa yanıt

Planınız ödediğiniz dönemin sonuna kadar etkin kalır. Ardından kalıcı dosyalarınız 30 günlük ek süre alır: bu süre içinde yeniden abone olursanız kalırlar. 30 günden sonra silinirler.

Bu yanıt sorunuzu cevapladı mı?