Co się dzieje, gdy plik wygaśnie?

Zaktualizowano 1 min czytaniaDotyczy Wszystkie plany
Krótka odpowiedź

Gdy plik osiąga datę wygaśnięcia, link pokazuje stronę z informacją, że wygasł, a bezpłatne pobieranie się kończy. Płacący członkowie mogą przez ograniczony czas nadal pobrać plik, który dopiero co wygasł, więc przeoczony plik często da się uratować. Aby pliki zostały online, ustaw dłuższy termin przed jego upływem albo skorzystaj z planu płatnego, w którym pliki nigdy nie wygasają.

PłatnyPrzeoczyłeś plik? Plan płatny pozwala pobierać niedawno wygasłe pliki, a pliki, które wgrywasz, nigdy nie wygasają.Zobacz plany →
Czy to odpowiedziało na Twoje pytanie?