Jak usunąć udostępniony plik?

Zaktualizowano 1 min czytaniaDotyczy Wszystkie plany
Krótka odpowiedź

Otwórz menu ustawień pliku i wybierz Usuń albo usuń go w panelu, jeśli jesteś zalogowany. Link przestaje działać od razu.

Bez konta możesz usuwać pliki z przeglądarki lub urządzenia, z którego je przesłałeś. Zaloguj się przed przesłaniem, jeśli chcesz zarządzać plikami z dowolnego miejsca.

Czy to odpowiedziało na Twoje pytanie?