Jak usunąć swoje konto?

Zaktualizowano 1 min czytaniaDotyczy Wszystkie plany
Krótka odpowiedź

Wejdź w ustawienia konta i wybierz Usuń konto. Konto i wszystkie przechowywane w nim pliki zostaną trwale usunięte, a tego nie da się cofnąć.

Usunięcie konta anuluje także każdą płatną subskrypcję, więc nie zostaniesz obciążony ponownie.

Czy to odpowiedziało na Twoje pytanie?