Co stanie się z moimi plikami, jeśli anuluję plan?

Zaktualizowano 1 min czytaniaDotyczy Plany płatne
Krótka odpowiedź

Plan pozostaje aktywny do końca opłaconego okresu. Potem Twoje stałe pliki mają 30 dni karencji: jeśli w tym czasie wykupisz plan ponownie, zostaną. Po 30 dniach są usuwane.

Czy to odpowiedziało na Twoje pytanie?