Hoe verwijder ik mijn account?
Bijgewerkt 1 min leestijdGeldt voor Alle abonnementen
Kort antwoord
Ga naar de accountinstellingen en kies Account verwijderen. Hiermee worden je account en alle bestanden daarin definitief verwijderd, en dit kan niet ongedaan worden gemaakt.
Als je je account verwijdert, wordt ook een betaald abonnement opgezegd, zodat er niet opnieuw wordt afgeschreven.
Heeft dit je vraag beantwoord?